Wielkie forum wielkiej firmy
Administrator
Tutraj Panowie proponuje poruszac temat dowolny oczywiscie zwiazny z praca.
Pozdrawiam
M.
wpadl mi pewien pomysl do glowy - tylko nie wiem czy jest szansa na jego realizacje
najpierw oczekuję waszych opini.
Pomysl jest taki - jak by od poniedziałku do czwartku pracować o 30 min dluzej a w piątek o 2 godziny krucej ??
co wy na to ??
Administrator
Hmm...plan dobry ale nie bedzimey narzekac od pon do czw??
Ale czekaj czekaj, teraz pracujemy do 15.30...30 minut dluzej to bedzie do 16, a w piatek konczylibysmy o 13.30? dobrze to wyrachowalem?
Chciałbym oficjalnie poruszyć temat jutrzejszej pizzy:) mianowicie prosze sie zapoznac z menu www.dagrasso.pl, pizzeriavinci.pl i wybrac cosik
Administrator
Krzychu zarty zabawa ale co sadzisz o tym piatku??
Administrator
Po pierwsze primo: Dobry masz avatar
Po drugie primo: Ja tam nie wiem musialbym sie zastanowic co do tej pizzy bo ukrywac sie nie chce a placic za pizze dla calej bandy dopiero ochoty nie mam.
Po trzecie primo: A co do piatkow krotszych to sie zastanawiam czy przez to nie bedziemy cierpiec od pon-czw.
co do pizzy to moze stawiamy sprawe jasno - ze MY sobie kupujem pizze - jak ktos inny chce to moze sobie tez kupic - ewentualnie mozemy mu ją zamówić
co to tematu wydłuzenia czasu pracy a w piątek skrócenia to wycofuje sie z tego - chyba to jest bezsensu - pracownik miesiąca mnie przekonał swoją wypowiedzią
Administrator
Yyy to ja mam plan kolejny...proponuje pozowolic Arnoldowi przegladac forum, ale z ograniczeniami pewnymi, mianowicie mozemy stworzyc grupe uzytkownikow, pod nazwa(mysle ze odpowiednia bedzie sonda zeby zadecydowac) ktora nas wszystkich bedzie satysfakcjonowac i dzieki niej nie bedzie do niej nalezal Arnold co wiaze sie z tym iz nie bedzie mial wgladu do pewnych tematow, a i w jakims stopniu bedzie mogl sie udzielac na forum. Nie dyskryminujmy go az w taki podly sposob .... Co o tym sadzicie??
Administrator
capouch napisał:
co do pizzy to moze stawiamy sprawe jasno - ze MY sobie kupujem pizze - jak ktos inny chce to moze sobie tez kupic - ewentualnie mozemy mu ją zamówić
![]()
co to tematu wydłuzenia czasu pracy a w piątek skrócenia to wycofuje sie z tego - chyba to jest bezsensu - pracownik miesiąca mnie przekonał swoją wypowiedzią
Tak zgadzam sie ale do wszystkich trzeba isc i oficjalnie powidziec jak sytuacja wyglada ! - ale zeby nie bylo, nie obiecuje ze sie bede skladal jutro